amdenta
Aličković dr. Amra
specijalista oralne hirurgije
Ul. Azize Šaćirbegović bb, Sarajevo;
Gsm.: +387 (0) 61 37 49 67; Tel: +387 (0) 33 64 50 04;
E-mail: amraamric@hotmail.coma


aPoštovani klijenti,

Aličković dr. Amra, specijalista oralne hirurgije otvorila je stomatološku ordinaciju "Amdenta" u martu 2012. godine, nakon osam i pol godina rada, od čega ima šest godina iskustva kao opći stomatolog i dvije i pol godine specijalističkog staža.

Aličković dr. Amra je rođena u Sarajevu 1973. godine. Završila Prvu gimnaziju i Stomatološki fakultet Univerziteta u Sarajevu, gdje je i specijalizirala oralnu hirurgiju i okončala Postdiplomski studij s prosječnom ocjenom 10,00.

Učesnik je brojnih bosanskohercegovačkih stomatoloških naučnih skupova s međunarodnim karakterom na kojima je kao koautor predstavila radove: "Timski pristup u liječenju malignoma mandibule" i Gingivektomija termokauterom u predprotetskoj pripremi".

U Medicinskom žurnala 2011. godine, kao koautor, objavila članak pod nazivom: GENETICAL ASPECTS OF HYPODONTIA AND MICRODONTIA AND PROSTETHETIC RESTORATION.

Autor je više tekstova u specijaliziranim dodacima dnevnih listova iz oblasti stomatologije.

Govori engleski jezik.

Misija

Stomatologija mi nije izbor po rođenju i porodičnoj tradiciji, nego vlastiti odabir zanimanja koje se voli.

Moja je misija osloboditi ljude straha od stomatologa i pomoći im da za svoj novac dobiju tretman kakav zaslužuju i osmijeh kakav sanjaju.

Dođite i uvjerite se!


a
All rights reserved | Developed by BuonArte 2012
bos|eng